Încep Zilele AztekArt la cafeneaua artistică Aztek din Petroșani

Home Cultură Încep Zilele AztekArt la cafeneaua artistică Aztek din Petroșani

Timp de 4 zile, începând de joi, 21 februarie 2019 și până duminică 24 februarie 2019, cafeneaua Aztek din centrul municipiului Petroșani (situată pe B-dul 1 Decembrie 1918, lângă sediul vechi al Școlii IG Duca) găzduiește un maraton cultural-artistic în care poezia, muzica și teatrul vor fi principalele ”ingrediente” ale unor seri de excepție reunite sub genericul ”Zilele Aztek Art”.

În prima zi a evenimentului, joi, 21 februarie 2019, de la ora 18, Cafeneaua Aztek gădzuiește o seară de poezie, în cadrul căreia vor recita apreciați scriitori din Valea Jiului, precum Petronela Vali-Slavu, Marian Boboc sau Mariana Ghicioi.

Pentru vineri, 22 februarie 2019, cu începere de la ora 21,00 organizatorii au programat un nou recital de muzică folk, care va fi susținut de îndrăgitul muzician din Valea Jiului, Cătălin Stepa. Pentru participarea la acest eveniment, organizatorii percep și o taxă pentru suport artist de 15 lei/persoană.

Și seara de sâmbătă, 23 februarie 2019 este dedicată tot muzicii. De data aceasta însă este vorba despre un recital la pian, susținut de Aurelian Epuraș, evenimentul fiind programat să înceapă de la ora 21,00. Rezervările pentru acest eveniment costă 15 lei/persoană, iar fondurile strânse vor avea ca destinație susținerea proiectului ”Fabrica de Pian”, prin care se dorește achiziționarea unui pian performant pentru Școala de Muzică de la Petroșani.

Zilele ”Aztek Art” se vor încheia în seara de duminică, 24 februarie 2019, cu un regal de teatru de cafenea. Acesta va avea loc de la ora 21,00 și va prilejui iubitorilor de comedie, o întâlnire cu actorii Radu Tudosie, Mihai Alexandru, Alexandru Cazan, Laurențiu Vlad, Corina Vișinescu și Amelia Toaxen (toți actori ai Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani), într-un spectacol inedit, intitulat ”Dragobete cu Comedie”. Suportul pentru artiști este de 20 lei/persoană.

Organizatorii informează că locurile sunt limitate pentru toate cele 4 zile de evenimente. Pentru rezervări sunați acum la 0730.079.401.