Drumul Uricani-Herculane, adus din nou în atenția ministrului Transporturilor

Home Economie Drumul Uricani-Herculane, adus din nou în atenția ministrului Transporturilor
Drumul Uricani-Herculane, adus din nou în atenția ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan CUC și Narcis Ștefan NEAGA, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R) s-au întâlnit joi, 28 februarie a.c., la sediul Prefecturii Hunedoara cu prefectul județului, Fabius Tiberiu KISZELY și cu subprefectul județului, Dorel Ovidiu BRETEAN.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte privind stadiul lucrărilor de infrastructură din județ și au fost prezentate principalele probleme cu care se confruntă județul Hunedoara din punctul de vedere al infrastructurii rutiere.

Prefectul județului Huneodara a pus în discuție din nou necesitatea reluării lucrărilor de reabilitare și modernizare cu prioritate a drumului național DN66A, drum ce face legătura între Valea Jiului și Băile Herculane. Ministrul Transporturilor a subliniat faptul că, în acest sens, există alocări bugetare pentru demararea lucrărilor inclusiv în bugetul anului 2019.

De asemenea, au fost atinse punctele principale privind reabilitarea drumului național DN74.

Ministrul Transporturilor a vizitat și șantierul de pe A1 Deva – Lugoj și a afirmat că, va petrece foarte puţin timp în minister şi foarte mult timp în şantiere, tocmai pentru a vedea exact cum evoluează lucrările la faţa locului, iar începând cu 23 martie a.c., va susţine în fiecare sâmbătă, câte o oră, o conferinţă de presă despre evoluţia lucrărilor de pe şantiere.