Primăvara a venit la Lupeni cu mărțișoare social-democrate

Home Politică Primăvara a venit la Lupeni cu mărțișoare social-democrate
Primăvara a venit la Lupeni cu mărțișoare social-democrate
Ziua Mărțișorului a fost astăzi prilej de bucurie pentru doamnele și domnișoarele din Lupeni, care au fost felicitate de o generoasă echipă a organizației locale a PSD Lupeni.
Pe o vreme frumoasă, în acord cu statutul ei ei primă zi din primăvara anului 2019 , un numeros grup de membrii ai PSD Lupeni,  avându-i în frunte pe senatorul Cristian Resmeriţă, preşedintele organizaţiei, pe primarul Lucian Resmeriţă și viceprimarul Iacob Mesaroș, au luat cu ”asalt” toate cartierele, străduţele  şi instituţiile din municipiul Lupeni,  pentru a le face o bucurie doamnelor și domnișoarelor, cărora le-au împărțit mărţişoare, adresându-le frumoase urări cu ocazia Zilei de 1 Martie.
”Mă bucur că Dumnezeu a ţinut cu noi în această zi de început de primăvară, în care ne-a dat chiar o zi frumoasă şi însorită. Am putut și noi astfel să oferim un mărţişor şi să felicităm doamnele şi domnişoarele din municipiul nostru cu ocazia zilei de 1 Martie. Doresc şi pe această cale să  urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Lupeni dar şi din toată  Valea Jiului, multă sănătate şi o primăvară fericită alături de cei dragi!”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, lidetul social-democraților din municipiul Lupeni.