Cu sprijinul lui Costel Avram / ITP în plan local și pentru proprietarii de tractoare din Petrila

Home Administrație Cu sprijinul lui Costel Avram / ITP în plan local și pentru proprietarii de tractoare din Petrila
Cu sprijinul lui Costel Avram / ITP în plan local și pentru proprietarii de tractoare din Petrila

Reprezentanții RAR Deva au fost prezenți astăzi, din nou, în Valea Jiului, la solicitarea administratorului public al județului Hunedoara, Costel Avram, pentru a efectua o nouă serie de Inspecții Tehnice Periodice pentru utilajele agricole ale unor proprietari din orașul Petrila. Circa 20 de gospodari din Petrila au fost prezenți în parcarea de la fosta Mină Petrila, pentru a efectua acest control obligatoriu. Aceștia s-au delclarat mulțumiți de faptul că pot face aceste controale obligatorii fără a se mai deplasa la sediul RAR Deva, așa cum se întâmpla până acum, și i-au mulțumit lui Costel Avram pentru implicare și susținere în rezolvarea acestei probleme.

”Le mulțumesc celor de la RAR că au răspuns și astăzi solicitării mele și au venit din nou în Valea Jiului pentru a veni în sprijinul proprietarilor de mașini agricole, de data aceasta din orașul Petrila, cărora le-au efectuat ITP-ul pentru tractoare. I-am însoțit și ne-am întâlnit astfel cu gospodarii din comunitatea Petrilei la fosta mină din localitate, acolo unde au fost efectuate procedurile legale de inspecție a tractoarelor”, a declarat Costel Avram.

Acesta a mai precizat totodată că, împreună cu cei de la RAR Deva, vor fi soluționate în mod similar și solicitările primite de la fermierii din Vulcan, Lupeni și Uricani, pentru care se vor organiza întâlniri în care să fie efectuate, în aceste localități din Valea Jiului, ITP-urile obligatorii pentru tractoare, oamenii fiind scutiți astfel de un drum, în acest scop, la sediul RAR Deva.

În plus, la solicitarea fermierilor, adminstratorul public al județului Hunedoara precizează că, n perioada următoare, vor fi organziate și o serie de întâlniri cu Poliția Rutieră, în vederea găsirii unor soluții la diverse probleme semnalate de propietarii de utilaje agricole. ”Am vorbit și de această dată cu oamenii și, deoarece mi-au semnalat și o serie de alte probleme care țin de circulația tractoarelor și a mașinilor și utilajelor agricole pe drumurile naționale, am stabilit să avem o discuție lămuritoare și cu cei de la Poliția Rutieră, pentru că eu cred că trebuie să găsim soluții la problemele acestor oameni muncitori, harnici și corecți din regiunea Văii Jiului, astfel încât să-i sprijinim în activitatea lor”, a mai spus Costel Avram.