Alegeri Euro 2019 / A fost desemnat Președintele Biroului Electoral Județean Hunedoara

Home Stiri la zi Alegeri Euro 2019 / A fost desemnat Președintele Biroului Electoral Județean Hunedoara

Judecătorul Anca Lucia Stanciu a fost desemnată în funcția de Președinte al Biroului Electoral Județean Hunedoara, constitui în vederea organizării alegerilor pentru Parlamentul European din data de 26 mai 2019.

Aceasta a fost desemnată în urma tragerii la sorţi din data de 28 martie 2019, efectuată de președintele Tribunalului Hunedoara, judecător Carmen Mihaela Timișan.

Prin aceeași procedură au fost desemnați și ceilalți membrii ai BEJ Hunedoara, respectiv judecător Ioan Adrian Sava – locțiitor președinte BEJ și judecător Cornelia Filimon – membru.

Potrivit unui comunicat al Tribunalului Hunedoara ”tragerea la sorţi a fost efectuată, direct pe funcţii, de către Preşedintele Tribunalului Hunedoara în conformitate cu prevederile art.26 alin.(2) din Legea nr.33/2007, republicată, cu modificările ulterioare, şi ale punctului 20 din Anexa, parte integrantă a HG nr. 81/2019 privind aprobarea programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019.”