Peste jumătate din locurile de muncă ofertate la Bursa AJOFM din 12 aprilie au fost ocupate

Home Economie Peste jumătate din locurile de muncă ofertate la Bursa AJOFM din 12 aprilie au fost ocupate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara a organizat vineri, 12 aprilie 2019, o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul a avut loc la sediul filialelor din Deva, Hunedoara și Petroșani ale AJOFM Hunedoara.

La finalul Bursei, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, Nicolae Fara a informat că, pentru acest eveniment au fost contactaţi un număr de 65 angajatori în vederea participării la bursă, iar 23 de agenți economici au participat efectiv.

”Oferta de locuri de muncă a numărat 204 de posturi, din care 86 de locuri de muncă au fost ofertate la AJOFM Deva, 70 la AJOFM Huneodara și 48 în Valea Jiului, la AJOFM Petroșani. Cei mai mulți șomeri participanți la acest eveniment au fost in Valea Jiului, unde au venit 121 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, alți 98 fiind prezenți la Bursa de la Hunedoara și alți 78 la Deva”, informează Nicolae Fara.

În urma acestei Burse a Locurilor de Muncă, 76 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, iar un număr de 43 de persoane au fost efectiv încadrate în muncă, 15 la Petroșani și câte 14 la Deva și Hunedoara.

”Agenţia Județeană de Ocupare a Forței de Muncă va monitoriza, după un interval de 30 de zile, câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă. Dorim să mulţumim tuturor participanţilor la bursă pentru înţelegere şi buna colaborare”, a mai spus Nicolae Fara, director executiv al AJOFM Hunedoara.