Monica Țugulea, pe podiumul unui festival muzical din Polonia

Home Cultură Monica Țugulea, pe podiumul unui festival muzical din Polonia
Monica Țugulea, pe podiumul unui festival muzical din Polonia

Palmaresul festivalurilor artistice naționale și internaționale ale deja cunoscutei artiste din Valea Jiului Monica Țugulea s-a îmbogățit în luna mai cu încă o diplomă și un trofeu care-i atestă nu doar participarea la un important festival de muzică și dans din Polonia, ci și clasarea unul din locurile de pe podium.

Astfel, Monica Țugulea a reușit să se claseze pe Locul III la Festivalul Internațional de Muzică și Dans din Czestochowa (Polonia), la secțiunea rezervată soliștilor de muzică ușoară, într-o competiție deloc ușoară, dacă avem în vedere faptul că în concurs au evoluat artiști din nouă țări europene.

Dincolo de trofeul pe care l-a primit pentru această performanță, vulcăneanca Monica Țugulea a primit și invitația oficială de a participa la Festivalul Internațional al Tinerelor Talente din Europa, eveniment care va avea loc anul acesta, în perioada 28-31 octombrie, în Cehia, la Praga.

”Mă bucur că am reușit să obțin un loc pe podiumul festivalului internațional de la Czestochowa, dar cel mai mult mă bucur că am putut să reprezint România în cadrul acestui important eveniment artistic din Europa. Pentru că între premiile pe care le-am primit aici, se numără și invitația de a participa anul acesta la Festivalul Internațional al Tinerelor Talente, la Praga, voi face în așa fel încât și acolo să mă ridic la înălțimea așteptărilor și să reprezint cu cinste România”, a declarat Monica Țugulea.