La Lupeni se montează noi echipamente de joacă pentru copii

Home Administrație La Lupeni se montează noi echipamente de joacă pentru copii
La Lupeni se montează noi echipamente de joacă pentru copii

Modernizarea locurilor de joacă pentru copii, extinderea acestora și dotarea cu echipamente noi, atractive și sigure, constituie una din direcțiile de acțiune spre care își îndreaptă atenția autoritățile publice locale din municipiul Lupeni.

Primarul municipiului Lupeni, el însuși tată a doi copii mici, apreciază că investițiile care-i au ca destinatari principali pe copii se numără printre cele care sunt cel mai des solicitate de cetățenii din această localitate. ”Fiecare părinte își dorește pentru copilul său ca acesta să se bucure din plin de bucuriile copilăriei, de joaca în aer liber. În discuțiile cu cetățenii, aceștia ne-au solicitat în număr mare să investim în amenajarea de noi locuri de joacă pentru copii și în modernizarea celor existente. Lucru pe care l-am făcut și-l facem în mod constant”, spune primarul Lucian Resmeriță.

De altfel, acesta a informat că în primele zile ale lunii mai au început deja să sosească o parte din noile echipamente de joacă achiziționate de Primăria municipiului Lupeni. Acestea au fost instalate luni, 6 mai 2019 în parcul CAP, devenit unul dintre principalele puncte de atracție ale municipiului pentru cetățeni, dar mai ales pentru cei care vin aici cu copii. Noul echipament de joacă montat aici, care completează setul de echipamente moderne deja existent, are forma unui trenuleț construit din lemn și diverse forme geometrice din material plastic, ce pot fi ”explorate” de cei mici în condiții de deplină siguranță.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță spune că în cursul acestui an vor mai fi amplasate și în alte locuri de joacă echipamente noi astfel încât copiii din Lupeni să aibă cât mai multe posibilități de a-și petrece timpul liber afară, în aer liber, în parcuri și locuri de joacă special amenajate pentru ei.