Felicitări la 100 de ani de viață pentru Eugenia Vrânceanu din partea primarului Petroșaniului

Home Administrație Felicitări la 100 de ani de viață pentru Eugenia Vrânceanu din partea primarului Petroșaniului
Felicitări la 100 de ani de viață pentru Eugenia Vrânceanu din partea primarului Petroșaniului

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a vizitat-o în cursul zilei de astăzi, pe doamna Eugenia Vrânceanu, un alt cetățean din comunitatea locală a Petroșaniului care a atins vârsta centenară.

Într-o fericită coincidență, aniversarea celor 100 de ani de viață au doamnei Eugenia Vrânceanu este marcată chiar cu prilejul Zilei Familiei. Tocmai de aceea, pentru că în marea familie a Petroșaniului, administrația locală acordă respectul cuvenit oamenilor remarcabili, primarul Tiberiu Iacob Ridzi a dorit să o felicite personal pe doamna Eugenia Vrânceanu la cea de-a 100-a sa aniversare.

”Este o deosebită onoare pentru mine să pot participa la un eveniment de asemenea valoare, cum este sărbătorirea celor 100 de ani de viață pe care i-a împlinit doamna Eugenia Vrânceanu. Constat că, în ciuda vârstei sale înaintate, doamna este foarte jovială și scurta mea conversație cu domnia sa mi-a făcut realmente o deosebită plăcere. O felicit, îi doresc sănătate și încă ani mulți alături de familia sa și, desigur, alături de familia petroșenenilor”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru distinsa sărbătorită, administrația locală de la Petroșani a pregătit și un mic cadou, o diplomă de onoare și un frumos buchet de flori. Toate acestea i-au fost înmânate de către primarul Petroșaniului,.