Pregătiri la Petroșani pentru ”Zilele Municipiului”

Home Administrație Pregătiri la Petroșani pentru ”Zilele Municipiului”
Pregătiri la Petroșani pentru ”Zilele Municipiului”

Autoritățile locale din municipiul Petroșani se pregătesc pentru cea de-a XVIII-a ediție a ”Zilelor municipiului”, evenimentul fiind programat să se desfășoare în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Pentru organizarea în bune condiții a acestui eveniment de tradiție, Consiliul local al municipiului Petroșani a aprobat un buget de 113.500 lei.

Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, în cadrul Zilelor Municipiului Petroșani vor fi organizate o serie de activități culturale, sportive, artistice care vizează celebrarea tradițiilor și culturii locale. Evenimentul include și activitățile pe care administrația locală de la Petroșani le organizează, în fiecare an, cu prilejul Zilei Copiilor, ”Parada costumelor de carnaval” sau ”Parada Absolvenților” fiind doar câteva dintre cele mai apreciate acțiuni de acest fel.

De asemenea, programul include și mai multe zile rezervate concertelor artistice, care vor fi susținute atât de tinerele talente locale, cât și de invitați speciali în recitalurile de muzică populară, respectiv de muzică pop-dance. De asemenea, cu prilejul acestui eveniment, la Petroșani va avea loc și un spectacol de artificii și lasere.

Programul complet al ”Zilelor municipiului Petroșani” urmează să fie definitivat în aceste zile și promovat mai apoi în mass-media.