Întâlnire de lucru la Bruxelles pentru promovarea programului Eurodyssee în spațiul online

Home Stiri la zi Întâlnire de lucru la Bruxelles pentru promovarea programului Eurodyssee în spațiul online
Întâlnire de lucru la Bruxelles pentru promovarea programului Eurodyssee în spațiul online

Reprezentanții țărilor europene înscrise în programul Eurodyssee au discutat la Bruxelles pe marginea noului conținut al paginii de internet și a felului în care această pagină se prezintă publicului. Participanții au avut misiunea de a îmbunătăți conținutul secțiunilor, astfel încât acestea să conțină toate informațiile necesare celor care doresc să aplice și să devină stagiari în cadrul programului.

Județul Hunedoara a participat la întâlnirea de la Bruxelles alături de alți doi delegați ai județului Timiș, fiind reprezentat de Anca-Maria Dumitra, inspector în cadrul Serviciului Relații Externe, Asocieri și Comunicare Interistituțională. Deplasarea face parte din ”Programul de acțiuni în domeniul relațiilor externe al Consiliului Județean Hunedoara pe anul 2019”.

Județul Hunedoara are o prezență activă în cadrul programului Eurodyssee și a primit până acum zeci de stagiari din țări europene pentru a lucra timp de câteva luni în județul nostru. În acest an, județul Hunedoara a trimis, la rândul său, un stagiar în regiunea Sibenik – Kihn din Croația și a primit un stagiar din Valencia, Spania.

Tinerii hunedoreni care doresc să participe la stagiile care le asigură schimbul de experiență pot consulta pagina programului www.eurodysssee.eu și se pot adresa Consiliului Județean Hunedoara pentru a fi acceptați în program.