Umbreluțe de vreme bună în cel mai frumos parc din Lupeni

Home Administrație Umbreluțe de vreme bună în cel mai frumos parc din Lupeni
Umbreluțe de vreme bună în cel mai frumos parc din Lupeni

Devenit deja un punct de atracție pentru tot mai mulți cetățeni ai municipiului Lupeni, de toate vârstele, Parcul CAP din Lupeni și-a îmbogățit din aceste zile imaginea peisagistică, odată cu apariția câtorva sute de umbreluțe colorate, frumos montate deasupra squarului central al acestui parc.

Ideea umbreluțelor de vreme bună nu este una nouă la Lupeni, în anii trecuți acestea fiind un real punct de atracție pentru cetățeni dar și pentru turiști. Primarul municipiului Lupeni spune că locația acestui aranjament peisagistic a fost schimbată în acest an, având în vedere faptul că zona Cinematografului ”Cultural”, aleasă inițial pentru montarea umbreluțelor colorate, urmează să intre într-un amplu proiect de reabilitare, odată cu lucrările care se vor executa aici pentru modernizarea și refuncționalizarea clădirii Cinematografului.

”Prezența umbreluțelor de vreme bună, cum le spunem noi, a fost apreciată de cetățeni care ne-au solicitat să realizăm o zonă de acest fel și în acest an. Pentru că la Cinematograf sperăm ca anul acesta să înceapă lucrările de reabilitare, am decis să mutăm amplasamentul cupolei de umbreluțe multicolore în zona Parcului CAP, care a devenit un loc frecventat de foarte mulți cetățeni. Ne bucurăm că prin astfel de idei reușim să dăm culoare orașului și să le oferim oamenilor un nou punct de atracție în municipiul Lupeni”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că, în acest an, investiția pentru realizarea acestei ”cupole” cu umbreluțe de vreme bună a fost una minimă deoarece umbrelele sunt, în mare parte, cele de anul trecut, fiind înlocuite doar cele care au fost distruse de intemperii. Umbrelele vor rămâne în zona celui mai frumos parc din municipiul Lupeni până la venirea iernii.