1 Iunie la Teatru / De 1 Iunie, fă-i cadou copilului, timpul tău !

Home Cultură 1 Iunie la Teatru / De 1 Iunie, fă-i cadou copilului, timpul tău !
1 Iunie la Teatru / De 1 Iunie, fă-i cadou copilului, timpul tău !

Deși cea mai importantă, timpul pare a fi ultima resursă pe care părinții se gândesc să o investească în copiii lor.  Preocupați să fie părinți buni, adulții de azi oferă, dar uită să țină cont de ce și-ar dori copilul să primească. Pentru asta, este nevoie de răbdare ca el să pună întrebări, dar și de a petrece timp în mod activ și real cu el, ca să poți afla ce anume își dorește.

Teatrul Dramatic I.D.Sîrbu creează cadrul potrivit pentru întâlnirea cu copilul tău, invitându-vă, sâmbătă, orele 18:00,  la un spectacol  inedit de magie – HOCUS POCUS, realizat după un concept de Dan Mirea și care îl are ca protagonist pe magicianul de origine din Valea Jiului, Valentin Neacșu. 

“Spunem povești, creăm iluzii, împărțim voie bună și vrăjim spectatorii indiferent de vârsta lor”, arată reprezentanții Teatrului din Petroșani.

Spectacolul de magie intitulat sugestiv HOCUS POCUS este un spectacol creat special pentru copii, în care regăsim trucuri ale copilăriei și nu numai, efecte speciale ,iluzii și un magician plin de mister. El readuce în atenția publicului, după mulți ani de absență, iluzionismul, dar nu cum era acesta cunoscut de la circ sau de prin bâlciuri, ci ca artă de spectacol teatral, definind conceptul de actor- magician și înțelegând magia ca o forma de artă, un act de iubire față de spectatori, pe care își dorește „să-i vrajească” astfel încât să iasă din sală transformați, fascinați, mai buni și mai frumoși!

Prețul biletului este de 8 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți.

Spectacolul HOCUS POCUS va ajunge și la Vulcan vineri, 31 mai, de la orele 14:00, când va fi prezentat în fața cinematografului ”Luceafărul”. La Vulcan, spectacolul este oferit gratuit de Primăria Municipiului Vulcan, cu ocazia zilei de 1 Iunie.