Programul complet al Zilelor Municipiului Petroșani 2019

Home Cultură Programul complet al Zilelor Municipiului Petroșani 2019
Programul complet al Zilelor Municipiului Petroșani 2019

Începând de vineri, 31 mai 2019 și până duminică, 2 iunie 2019, la Petroșani se va desfășura ediția a18-a a Zilelor Municipiului Petroşani- Ediţia. Programul complet al evenimentelor din acest an este următorul:

Vineri, 31.05.2019  

  • Ora 10.00: Parada absolvenților de cls. a VIII-a si a XII-a

Traseu:  Primăria Petroșani – Magazinul Jiul – Str. N.Bălcescu – Str. Carol Schreter – Teatrul „I. D. Sîrbu”

  • Ora 12.00: Seminar cu participarea unor scriitori din ţară dedicat „Zilei mondiale a poeziei”

Locație: Sala de consiliu

  • Ora 18.00: Spectacol folcloric în aer liber, susţinut de solişti vocali şi formaţii locale şi din ţară: elevi de la Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani(pregătiți de prof. Eugen Munteanu), Ansamblul Bujorii Muntelui (Prof. Iulian Doda), recital Mirela Merla, Emil Moldovan, VLĂDUȚA LUPĂU CU RAPSOZII MARAMUREȘULUI ȘI JEAN DE LA CRAIOVA

Locaţie: zona Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu”

Sâmbătă, 1 iunie  2019 

  • Ora 10.00: Parada costumelor de carnaval. Participă preşcolarii de la grădiniţe şi elevii claselor cls. 0 – VI de la instituţiile de învăţământ din Petroşani.

Traseu: Primăria Petroșani – Magazinul Jiul – Str. N.Bălcescu – Str. Carol Schreter – Teatrul „I. D. Sîrbu”

  • Ora 19.00: Concert de muzică uşoară, în aer liber, susţinut de solişti vocali şi formaţii locale şi din ţară: elevi de la Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani(pregătiți de prof. Eugen Munteanu), Cătălin Stepa, Andrei Popa, ANDREEA BĂNICĂ ȘI TRUPA DE DANSATOARE ȘI FORMAȚIA HOLOGRAF.
  • Ora 23.45: Laser show și foc de artificii

Locaţie: zona Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu”

 Duminică, 2 iunie 2014 

  • Ora 16.30 -19.30: Spectacol cu artiști locali, în aer liber, susținut de elevi de la Casa de Cultură a Studenţilor Petroşani (pregătiți de prof. Eugen Munteanu), Ansamblul „Jienii Petroșaniului”, Ansamblul „Doina Munților Parâng” ( pregătiți de prof.Tiberiu Coconeț), recital Teodora Filip și LEO COSMA.

Locaţie: zona Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu”.