Strat nou de asfalt pe drumul spre stațiunea Straja

Home Administrație Strat nou de asfalt pe drumul spre stațiunea Straja
Strat nou de asfalt pe drumul spre stațiunea Straja

După cum s-au angajat încă dinaintea începerii sezonului tuistic de iarnă din anul precedent, autoritățile județene au aprobat finanțarea necesară pentru turnarea unui nou covor de asfalt pe drumul județean care asigură accesul rutier în stațiunea turistică Straja Lupeni. Este vorba despre o investiție care presupune turnarea stratului de uzură pe întreaga porțiune a acesui drum.

Investițiile au demarat încă din toamna anului trecut, când s-a turnat un strat de asfalt în partea de sus a acestui drum, în zona parcărilor de la intrarea în stațiune, ar în aceste zile drumarii au reluat lucrările de asfaltare, pe porțiunea cdlor 4 kilometri de drum pe care mai trebuie turnat stratul de uzură, astfel încât acest drum să fie modernizat complet.

Pe șantierul execuției acestei investiții a fost prezent, zilele trecute, și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. Acesta a precizat că și administrația locală din municipiul Lupeni a venit în completarea proiectului derulat de Consilul județean Hunedoara, reușind să asfalteze porțiunea din acest drum care se află în aria de responsabilitate a administraței publice locale, precum și un alt drum comunal prin care se asigură acum o fluență a circulației rutiere spre stațiunea Straja.