Asfalt pe drumul spre Complexul Turistic Cheile Buții

Home Administrație Asfalt pe drumul spre Complexul Turistic Cheile Buții
Asfalt pe drumul spre Complexul Turistic Cheile Buții

Grație programului de modernizare a drumurilor vicinale din orașul Uricani derulat de administrația locală a orașului Uricani, cu finanțare în cadrul PNDL, unul dintre cele mai des utilizate drumuri de interes turistic de pe raza acestei localități a fost în aceste zile asfaltat.

Este vorba despre drumul comunal care face legătura între DN66A și Complexul Turistic Cheile Buții. Odată cu această investiție, accesul turiștilor către această destinație turistică de top din zona de vest a Văii Jiului, dar și a celor care dețin în zonă cabane de vacanță și pensiuni turistice va fi unul facil și corespunzător așteptărilor.

Pentru a se asigura odată în plus de acest lucru, primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a fost prezent astăzi pe șantierul acestei investiții. Acesta s-a declarat mulțumit de lucrările deja executate de firma Strabag. ”Zona complexului turistic de la Cheile Buții este una dintre cele mai vizitate din oraș iar finalizare acestor lucrări de investiții le va face mult mai facil turiștilor accesul spre poarta de intrare în munții Retezat”, a spus primarul Dănuț Buhăescu.