Inter Petrila a câștigat faza județeană a ”Cupei României” la fotbal

Home Stiri la zi Inter Petrila a câștigat faza județeană a ”Cupei României” la fotbal
Inter Petrila a câștigat faza județeană a ”Cupei României” la fotbal

Clubul Sportiv Inter Petrila a câstigat finala fazei județene a Cupei României reușind să se impună în fața formației CSA Aurul Brad cu scorul de 2-0, cele două goluri fiind marcate de Marian Filip, golgheterul CS Inter Petrila.

Stadionul Jiul a avut parte sâmbătă, 8 iunie 2019 de foarte multă lume dornică de fotbal, fiind pentru prima dată când Jiul găzduiește finala etapei județene a Cupei României, o organizare ”ca la carte”, oficialii AJF Hunedoara și-au dat toată silința și au și reușit foarte bine să pună în valoare evenimentul. Echipa pregătită de antrenorul Adrian Câmpean s-a impus în fața celor de la Aurul Brad, într-o partidă susținută de suporteri de ambele părți, petrilenii fiind susținuți chiar de primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, prezent în tribune alături de numeroasa galerie a Inter Petrila. Dubla lui Marian Filip (min. 14 și 55) le-a asigurat o victorie meritată și, desigur, trofeul mult râvnit, ”Cupa României”.

”Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut constant în drumul nostru. Au fost și momente mai dificile însă, trecând peste toate, am realizat de fiecare dată că uniți vom învinge. Mulțumim tuturor suporterilor noștri care ați venit de fiecare dată la meciurile noastre, acasă sau în deplasare. Mulțumim AJF Hunedoara pentru minunata organizare a acestei ediții de finală a ”Cupei României”, Consiliului Județean Hunedoara pentru sprijinul acordat în activitatea noastră sportivă, Primăriei, d-lui primar Vasile Jurca și Consiliului Local al orașului Petrila pentru susținerea sportului la nivel local. Vouă, tuturor celor care v-ați implicat cu sufletul în activitatea sportivă, vă dedicăm această cupă!”, au declarat oficialii CS Inter Petrila.

La rândul ei, Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara felicită cele două echipe pentru modul de abordare a jocului, în spiritul fair-playului și urează succes echipei CS Inter Petrila în fazele naționale ale Cupei Romaniei.

”Am văzut două echipe fruntașe de Liga a IV-a care au prestat un fotbal de calitate. Totuși Inter Petrila a fost superioară, e o echipă omogenă care joacă de mult timp împreună, cu o mentalitate schimbată privind abordarea jocurilor, iar la Aurul Brad cred că s-a simțit lipsa unui jucător exponențial pentru ei, Mihai Leaha, care este accidentat. Felicitări ambelor echipe și succes Inter Petrila la fazele superioare ale Cupei României”, a declarat pentru presa sportivă Cristian Petrean, președintele AJF Hunedoara.