Noi inspecții pe drumurile județene ale conducerii CJH

Home Administrație Noi inspecții pe drumurile județene ale conducerii CJH
Noi inspecții pe drumurile județene ale conducerii CJH

Conducerea Consiliului Județean Hunedoara își continuă vizitele de lucru în teren pentru a verifica modul în care au fost efectuate lucrările la infrastructura rutieră de pe drumurile județene.

Marți, 11 iunie, administratorul public al județului, Costel Avram, şi directorul tehnic al Consiliului Județean, Carmen Guran, împreună cu primarul comunei Băița, Damian Diniş, au verificat execuția lucrărilor de modernizare a DJ 706 B, drumul care face legătura între Băița şi Vălişoara (DN76).

”Am verificat în teren modul în care a fost efectuată această lucrare, prin care ultimii 1,6 km din drumul județean 706B de la Băița spre Vălișoara, au fost asfaltați în această perioadă. Această investiție completează cei 2 km de drum care au fost modernizați încă de anul trecut. Mă bucur că și pe acest tronson de drum județean, care face legătura între două comune din Țara Zarandului, șoferii vor putea conduce de pe acum pe un drum complet asfaltat”, a spus Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.

În perioada următoare, conducerea CJH va vizita și alte obiective de investiții aflate în derulate sau deja finalizate, pentru care forul județean a aprobat finanțări în cadrul Programului propriu de Investiții pentru anul 2019.