Drumul județean Dobra-Roșcani-Bătrâna intră de astăzi în reparații

Home Administrație Drumul județean Dobra-Roșcani-Bătrâna intră de astăzi în reparații
Drumul județean Dobra-Roșcani-Bătrâna intră de astăzi în reparații

Reprezentanții CJH informează că încă un drum județean intră în reparații capitale. Este vorba despre drumul din Ținutul Pădurenilor, care face legătura între comunele Dobra, Roșcani și Bătrâna

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, împreună cu primarul comunei Dobra, Ovidiu Pădurean și cu viceprimarul Dorin Gheară, au efectuat o vizită de lucru la fața locului, pe DJ688 Dobra-Roșcani-Bătrâna, pentru a analiza situația acestuia și a stabili măsurile ce trebuiesc luate. Împreună cu reprezentantul firmei care derulează contractul de întreținere a drumurilor județene în această zonă a județului Hunedoara s-a decis ca, marți, 2 iulie, să demareze ample lucrări de asfaltare pe sectoarele afectate.

„Drumul județean din această zonă are nevoie de lucrări de intervenție, el fiind important nu numai pentru localnici, dar și pentru însăși dezvoltarea zonei. Acolo unde se impune vor fi turnate noi covoare asfaltice, iar unde se poate vor fi executate plombări”, a declarat Costel Avram.

Pe acest drum vor fi turnați aproape 19.000 de metri pătrați de asfalt, fiind prevăzute și o serie de lucrări de defrișări de pe marginea carosabilului, în vederea punerii în siguranță a participanților la traficul rutier.