Primăria Lupeni va premia cele mai îngrijite și frumoase spații verzi din jurul blocurilor

Home Administrație Primăria Lupeni va premia cele mai îngrijite și frumoase spații verzi din jurul blocurilor
Primăria Lupeni va premia cele mai îngrijite și frumoase spații verzi din jurul blocurilor

Încurajați de eforturile depuse de administrația locală pentru înfrumusețarea domeniului public, numeroși cetățeni din municipiul Lupeni s-au mobilizat la rândul lor pentru a înfrumuseța spațiile verzi din jurul blocurilor de locuințe. Grație acestor buni gospodari, în foarte multe zone din municipiul Lupeni, spațiile din fața și din jurul blocurilor au prins culoare datorită rondurilor de flori plantate în mici grădini publice care, îngrijite corespunzător au devenit adevărate parcuri în miniatură, spre bucuria locatarilor și spre încântarea celor care-i vizitează.

Eforturile cetățenilor gospodari nu trec neobservate nici de către reprezentanții Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni. Dincolo de felicitările transmise de reprezentanții administrației locale cetățenilor cu spirit civic, primarul Lucian Resmeriță spune că, în cadrul evenimentelor publice prilejuite de Zilele Municipiului Lupeni, 10 dintre cele mai frumos amenajate spații din jurul blocurilor, vor fi premiate cu câte 100 de lei.

”Zilele municipiului Lupeni sunt, de fapt, zilele cetățenilor, iar una din activitățile de suflet pe care le vom avea, îi va aduce în atenție chiar pe cei mai gospodari dintre cetățenii municipiului Lupeni. Eu sunt deosebit de încântat de faptul că tot mai mulți cetățeni urmează exemplul administrației locale, îngrijesc și înfrumusețează arealul din jurul blocurilor în care locuiesc. Foarte multe blocuri sunt, datorită implicării dumnealor, adevărate parcuri florale și oaze de verdeață, spre bucuria noastră, a tuturor. Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în astfel de proiecte civice și, în semn de mulțumire, derulăm acest concurs pentru a-i putea aduce în atenția opiniei publice, pentru a-i felicita, astfel încât exemplul lor să fie urmat și de alți cetățeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Primăria a identificat deja o parte din zonele demne de a intra în această competiție, însă primarul Lucian Resmeriță invită și comunitatea să aducă în atenție zone din oraș care merită vizitate de comisia care va stabili care sunt cele mai frumoase și cele mai reușite proiecte de acest fel din oraș, primele 10 dintre acestea urmând a fi premiate în cadrul unei festivități publice care va avea loc chiar cu prilejui Zilelor municipiului Lupeni.