Expoziție de mașini de epocă la Deva

Home Stiri la zi Expoziție de mașini de epocă la Deva
Expoziție de mașini de epocă la Deva

Colecționarii mașinilor de epocă se vor întâlni la Deva, într-un eveniment de excepţie.

Evenimentul, intitulat ”Istorie şi Cai putere” va avea loc în data de 21 iulie 2019 și va reuni într-o expoziţie inedită, o serie de maşini de epocă dar şi de motociclete cu mulţi cai putere. Evenimentul este organizat de Classic Car Hunedoara şi Kermit Racing Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Potrivit organizatorilor, aproximativ 20 de maşini istorice şi peste 25 de motociclete vor fi expuse în Piaţa Unirii (în faţa Primăriei Municipiului Deva), între orele 11:00 – 13:00. Printre mașinile așteptate la eveniment se află autovehicule istorice de fabricație românească sau străină.

Organizatorii atrag atenția că nu este vorba despre o banală expoziție de mașini vechi, ci chiar despre un veritabil autoshow. ”Trebuie să ştiţi că nu orice maşină veche este neapărat şi una de epocă. Pentru ca un vehicul să fie declarat istoric trebuie să îndeplinească mai multe condiţii şi aibă un atestat special”, se arată în comunicatul de promovare a evenimentului.

Pasionații de automobile și motociclete sunt așteptați de către organizatori să admire modelele retro, adevărate bijuterii pe patru roţi, dar şi vehiculele pe două roţi care ating viteze impresionante.

Intrarea la expoziţie este liberă!