Comunicat de presă Costel Avram / ”Ce vremuri, domnule Heiuș! Nimic nu mai e cum a fost!”

Home Stiri la zi Comunicat de presă Costel Avram / ”Ce vremuri, domnule Heiuș! Nimic nu mai e cum a fost!”
Comunicat de presă Costel Avram / ”Ce vremuri, domnule Heiuș! Nimic nu mai e cum a fost!”

Deputatul Lucian Heiuș semnează trei fraze penibile pe care, dacă era iarnă, puteam înțelege că le-a scris între două coborâri pe pârtiile de schi din Austria. Însă, vară fiind, singura explicație pentru înșiruirea dezlânată și, pe alocuri, în conflict cu regulile gramaticale, rămâne doar dorința politrucului care, în lipsa faptelor, încearcă să câștige capital fluturând… vorbe.

Îngrozit că SC Apaprod SA Deva, compania la care, sigur că da, Consiliul Județean Hunedoara este acționar majoritar, se află la un pas de a demara un proiect finanțat din fonduri europene în valoare de peste 200 de milioane de euro, proiect ce vizează investiții majore în infrastructura de apă și canal din județul nostru, deputatul Heiuș bate toba încercând o diversiune care să umbrească acest proiect important. Nu cumva proiectul să aibă succes! Nu cumva să fie făcută această investiție! Nu cumva…

Când Lucian Heiuș vorbește despre angajarea „copiilor, a nevestelor, a amantelor, pilelor și cumetrilor”, o face cu gândul la vremurile de tristă amintire în care județul Hunedoara era condus de partidul din care domnia sa face parte. Lucian Heiuș vorbește din amintiri pentru că, da, în acele vremuri, aceasta era politica de dezvoltare a județului Hunedoara: angajarea la stat a tuturor lipitorilor de afișe din campaniile electorale.

Vremurile pe care le regretați, domnule Heiuș, aducând din nou în atenția publică practicile liberale care, între noi hunedorenii fie vorba, au condamnat județul la sărăcie, au apus de mult. Astăzi, în județul Hunedoara se fac investiții, se extind rețele de apă și canal, se construiesc drumuri, se reabilitează monumente istorice, se fac investiții în sănătate, în turism, toate pentru a recupera decalajul față de alte județe. Decalajul la care ne-ați condamnat bătând din gură 12 ani de zile.

Domnule Heiuș, în loc să frământați intrigi și să ciopliți bețe de pus în roțile care dezvoltă județul, cred că este mai util pentru toată lumea să vă bucurați de binemeritatul concediu de odihnă după sesiunea parlamentară care, se pare, v-a istovit de puteri…

Costel Avram

Administrator public al județului Hunedoara