Premiu de la Bugetul local pentru absolventa din Petroșani cu media 10 la Evaluarea Națională

Home Administrație Premiu de la Bugetul local pentru absolventa din Petroșani cu media 10 la Evaluarea Națională

Consiliul local al municipiului Petroșani a aprobat proiectul de hotărâre inițiat de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, prin care acesta solicita aprobarea unui fond de premiere de 500 de lei pentru eleva Alexandra Mihaela Zaharescu, eleva Școlii Gimnaziale ”Avram Stanca” din Petroșani, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională.

”Elevii sunt cartea de vizită a municipiului nostru, întrucât, prin rezultatele obținute, aduc cinste comunității noastre. O elevă deosebită a municipiului nostru este Alexandra Mihaela Zaharescu, care, prin muncă asiduă, a obținut media 10 la Evaluarea Națională, iar efortul ei merită răsplătit de comunitatea noastră”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi.

Anul acesta, la examentul de Evaluare Națională, în județul Hunedoara s-au înregistrat 6 note de 10, iar la nivelul Văii Jiului, Alexandra Mihaela Zaharescu este singura care a reușit o astfel de performanță.

Cum, după publicarea rezultatelor finale și pentru sesiunea din acest an a Bacalaureatului, municipiul Petroșani are în palmares o notă de 10, obținută de o elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că va iniția un proiect de hotărâre prin care va solicita Consiliului local aprobarea unui fond de premiere și pentru aceasta.