Uricaniul pregătește trei zile de spectacol ”La poale de Retezat”

Home Cultură Uricaniul pregătește trei zile de spectacol ”La poale de Retezat”
Uricaniul pregătește trei zile de spectacol ”La poale de Retezat”

Pentru că sărbătoarea de Sf. Ilie este o sărbătoare de suflet a uricănenilor, administrația publică locală din orașul Uricani a decis să marcheze acest moment cu semnificație aparte și prin organizarea unui eveniment artistic. Acesta va fi organizat preț de 3 zile, începând de vineri, 19 iulie și până duminică, 21 iulie 2019 sub genericul ”La poale de Retezat”.

În cele trei zile de spectacol care vor avea lor pe scena din fața Casei de cultură din orașul Uricani, vor urca îndrăgiți artiști din Valea Jiului, dar și invitați din alte zone folclorice ale țării. Astfel, vineri, 19 iulie, cu începere de la ora 19,00 primii care vor evolua în  cadrul acestui spectacol vor fi chiar componenții ansamblului folcloric al Casei de Cultură din Uricani. Recitalul acestora va fi urmat de un regal folcloric care le propune uricănenilor reîntâlnirea cu rapsozii Cornel Todea, Teodora Filip&Dorin Bitea, Gabi Nicolae, Suzana Toader & Felician Nicola.

Sâmbătă, 20 iulie, de la ora 19,00 pe scena de la Uricani vor urca Andrei Popa, Grupul Color din Vulcan, Diana Dellis și Doddy.

Pentru duminică, 21 iulie, tot de la ora 19,00 organizatorii propun un spectacol în care atmosfera va fi încinsă de Leo Cosma & Formația Virtuoșii Văii Jiului, Luke și Liviu Puștiu.

Spectacolul ”La poale de Retezat” reprezintă o avanpremieră a altor trei zile de spectacol, care vor avea loc în luna august la Uricani, în cadrul Zilelor Orașului.