Reabilitarea Cinematografului din Lupeni, în etapa de licitație

Home Administrație Reabilitarea Cinematografului din Lupeni, în etapa de licitație
Reabilitarea Cinematografului din Lupeni, în etapa de licitație

Lucrările pentru reabilitarea și refuncționalizarea Cinematografului ”Cultural” din municipiul Lupeni ar putea începe încă din această vară.

Finanțate de Compania Națională pentru Investiții, aceste lucrări au fost scoase la licitație în aceste zile, firmele interesate pentru obținerea acestui contract având posibilitatea de a urca în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP) ofertele lor până la data de 19 august 2019, ora 15,00.

Potrivit anunțului public din SICAP, autoritatea contractantă a stabilit valoarea de pornire a licitației la suma de 4.031.526 lei, din care 3.993.250 cheltuieli pentru investiția de bază și 38.276 pentru organizarea de șantier. Criteriul de atribuire al contractului este: prețul cel mai scăzut.

”Facem, iată, pași esențiali înainte și cu acest proiect care va aduce municipiului Lupeni repunerea în funcțiune a unui obiectiv cultural dorit de cetățeni și, în mod special, de tinerii din comunitatea noastră. Eu sper ca etapa de licitație să decurgă fără probleme și să reușim, în cel mai scurt timp, poate chiar din această vară, să semnăm contractul de execuție și să înceapă efectiv și lucrările”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a mai precizat că, între timp, administrația locală de la Lupeni a demarat și o altă investiție în zona Cinematografului ”Cultural”, investiție în urma căreia zona din fața acestui obiectiv și scările de acces de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu în squarul din fața Cinematografului vor fi reconfigurate cu un design modern, menit să pună și mai mult în valoare noul obiectiv cultural al orașului.