Premii din partea social-democraților din Lupeni pentru cele mai frumoase grădini de cartier amenajate de cetățeni

Home Politică Premii din partea social-democraților din Lupeni pentru cele mai frumoase grădini de cartier amenajate de cetățeni
Premii din partea social-democraților din Lupeni pentru cele mai frumoase grădini de cartier amenajate de cetățeni

Organizația PSD Lupeni i-a premiat astăzi pe reprezentanții comunității locale din municipiul Lupeni, care au realizat în vecinătatea blocurilor de locuință în care-și au domiciliul, amenajări ale spațiilor verzi, prin derularea de activități de voluntariat.

Astfel, un număr de 20 de astfel de mici grădini de cartier, amenajate în zona mai multor blocuri din Lupeni, au fost felicitați în mod public, la sediul Organizației PSD Lupeni, de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță. ”Au fost premiate astăzi o parte din cele mai frumoase grădini amenajate în zona blocurilor din municipiul Lupeni. Acest tip de acțiuni, bine primite de public, le vom continua și în viitor pentru că noi credem că, prin astfel de acțiuni, reușim să le mulțumim într-un fel, în mod public, cetățenilor care se implică în mod activ în viața publică, dar în același timp ne dorim să stimulăm iniţiativa cetăţenilor de a contribui la înfrumuseţarea oraşului și, în plus, cred că în acest fel facem și o formă de educație privind importanța păstrării curățeniei și a integrității investiţiilor pe care Primăria municipiului Lupeni le realizează pentru înfrumusețarea localității și creșterea gradului de confort al cetățenilor”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta transmite, în același timp, mulțumiri colegilor din organizația politică a PSD Lupeni, care au făcut posibilă premierea gospodarilor din localitate, având în vedere că, din punct de vedere legal, administrația publică nu poate derula astfel de programe de recompensare a cetățenilor implicați în viața comunității locale.

Președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, apreciază la rândul său că acest proiect este unul binevenit și care ar trebui permanentizat. ”La urma-urmei, cu toții suntem interesați ca orașul în care trăim să fie un oraș cât mai frumos, așa cum ne interesează ca oamenii să fie la fel de implicați în administrație, cum sunt și în politică. Spre deosebire de alții, noi, cei din PSD am fost, suntem și rămânem o echipă care acționează în mod concret, de la liderii organizației și până la cel mai nou membru de partid, pentru a realiza ceva în folosul semenilor noștri. Îl felicit pe primarul municipiului Lupeni pentru că a avut inițiativa acestui proiect prin care le oferim recunoștința noastră acelor oameni care au dovedit, prin fapte, că le pasă de orașul lor, de zona în care trăiesc și care au acționat, în mod voluntar, pentru a creea o oază de frumusețe în jurul blocurilor de locuințe din diverse cartiere ale Lupeniului. Le mulțumim și sperăm că gestul nostru politic și civic de a-i premia, va fi în măsură să mobilizeze și alți concetățeni din municipiul Lupeni”, a declarat la rândul său senatorul Cristian Resmeriță, liderul social-democraților din Lupeni.