Strada Bărbăteni din Lupeni intră la asfaltare

Home Administrație Strada Bărbăteni din Lupeni intră la asfaltare
Strada Bărbăteni din Lupeni intră la asfaltare

Nu doar drumurile principale sunt în atenția autorităților locale din municipiul Lupeni, în ceea ce privește realizarea de investiții în infrastructura rutieră. În ultima perioadă, o serie de străzi lăturalnice care asigură accesul către locuințele cetățenilor au intrat în reabilitare și modernizare, în urma deciziei luate de primarul Lucian Resmeriță de a le include în planul de investiții al Primăriei municipiului Lupeni.

În aceste zile se află în plin proces de modernizare strada Bărbăteni. Potrivit primarului Lucian Resmeriță este vorba despre o stradă de 465 de metri care deservește mai multe case din zona cartierului Bărbăteni. ”Această stradă nu a fost asfaltată niciodată. Am decis ca pentru locuitorii de aici să facem această investiție, care presupune realizarea de rigole betonate și asfaltarea străzii Bărbăteni pe toată lungimea acesteia și în aceste zile lucrările sunt în plină desfășurare”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta spune că în atenția autorităților locale de la Lupeni sunt și alte obiective de investiții similare care vor demara în perioada următoare.