CS Inter Petrila merge mai departe în etapa națională din Cupa României

Home Stiri la zi CS Inter Petrila merge mai departe în etapa națională din Cupa României
CS Inter Petrila merge mai departe în etapa națională din Cupa României

Echipa de fotbal Inter Petrila s-a calificat mai departe în Cupa României, faza națională, după ce a trecut în deplasare în județul Gorj, cu scorul de 5 – 0, de Unirea Crușeț.

„Am obținut o victorie frumoasă la Crușeț, județul Gorj, 5 – 0. Felicitări Inter Petrila, felicitări molaii mei. Cu încredere și atitudine vom merge înainte!„, a declarat Adi Câmpean, antrenorul echipei petrilene.

Golurile partidei au fost marcate de Alexandru Diaconu (2), Daniel Zavracu, Marian Sîrb și Daniel Hortvath. După o primă repriză toridă, încheiată cu scor nul, partida a fost întreruptă aproximativ 30 de minute în repriza secundă, din cauza unei furtuni, atunci când scorul era 3 – 0 în favoarea petrilenilor. După reluarea partidei, Inter-ul a mai marcat două goluri.

În următoarea fază, CS Inter Petrila va întâlni cu siguranță o formație dintr-un eșalon superior.

Am făcut un joc bun și ne-am calificat mai departe. Dorim să aducem la Petrila o echipă dintr-un eșalon superior. Chiar dacă am pierdut niște jucători de bază, pe care i-am cedat Jiului, noi mergem mai departe cu aceeași încredere”, a spus președintele clubului petrilean, Eugen Duma.