Universitatea din Petroșani / Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a prof.univ.dr.ing. Ioan I. Petrilean

Home Anunțuri Universitatea din Petroșani / Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a prof.univ.dr.ing. Ioan I. Petrilean
Universitatea din Petroșani / Mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a prof.univ.dr.ing. Ioan I. Petrilean

Comunitatea Academică și Administrativă a Universității din Petroșani își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a celui care a fost prof.univ.dr.ing. Ioan I. Petrilean și este este alături de familia acestuia, exprimând condoleanțe colegului lor prof.univ.dr.ing. Petrilean Codruț în momentele grele pricinuite de decesul tatălui sau.

Prof.univ.dr.ing. Ioan I. Petrilean a fost cadru universitar la Catedra de Mașini Miniere a Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică a Universității din Petroșani (fosta Facultate de Mașini și Instalații Electromecanice), de unde s-a pensionat cu mai mulți ani în urmă. Cu o carieră academică prestigioasă, în mod special în domeniul termodinamicii și termoenergeticii industriale, prof.univ.dr.ing. Ioan I. Petrilean a lăsat în urma sa nu doar o seamă de lucrări de referință în domeniu, ci și pasiunea pentru acest important domeniu al științelor pe care a transmis-o fiului său, prof.univ.dr.ing. Codruț Dan Petrilean, la rândul său un apreciat cadrul academic al instituției de învățământ superior din Valea Jiului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !