Înscrieți-vă gratuit pentru școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” de la Straja

Home Educație Înscrieți-vă gratuit pentru școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” de la Straja
Înscrieți-vă gratuit pentru școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” de la Straja

Asociația ”Descoperă Muntele” organizează un proiect de tabară de tip Școală de vară în stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni. Evenimentul va avea loc în luna septembrie și este gratuit.

Potrivit inițiatorilor acestui proiect, Marius Fodoran, proiectul Școala de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” are ca scop principal creșterea numărului de tineri din zona de Sud-Vest a  României (județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj) care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport și nutriție ce va avea loc în stațiunea Straja, din jud. Hunedoara, în perioada 1-7 septembrie 2019.

Tabăra este destinată unui număr de 40 de beneficiari, tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani, interesați să îmbrățișeze un mod de viață sănătos și să participe la cele 4 ateliere de educație fizică și sport, 7 ateliere de nutriție, 7 ateliere de educație în natură și 1 atelier de igienă dentară, caree se vor derula în cadrul acestei școli de vară.

Aplicanții sunt invități să se înscrie gratuit, prin completarea formularului disponibil în linkul următor: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_TdChDNU_APg4GGbjQ7SNqm1r-AoKWA5A7hz2rR9uuRTvBA/viewform

Termenul limită până când se poate aplica este data de 24 august 2019, ora 23.59. În zilele de 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august va fi comunicată lista celor selectați pentru participarea la această tabără.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla de la Bucur Marius, la telefon 0727 851654 sau solicitând detalii pe adresa de e-mail: descoperamuntele@gmail.com

”Școala de vară – Sport și nutriție în natură pentru TINEri” este un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Foto: facebook / Asociația Descoperă Muntele