La Brad încep, de astăzi, Zilele municipiului

Home Cultură La Brad încep, de astăzi, Zilele municipiului
La Brad încep, de astăzi, Zilele municipiului

În Piața Aurului din municipiul Brad, încep din această seară, spectacolele artistice din cadrul ediției din acest an a Zilelor Municipiului Brad.

Brădenii (și nu numai !) sunt așteptați în seara de vineri, 16 august, de la orele 18,30 la o întâlnire cu muzica populară, în cadrul unui spectacol folcloric susținut atât de apreciați rapsozi hunedoreni, cât și de invitați din alte zone folclorice ale țării. Pe scenă vor urca: Ansamblul ”Doina Crișului” din Brad, împreună cu soliștii Mona Rus, Monica Banciu, Nadia Jurca, Vlad Lința, Teodora Petruț, Mihai Cetean, Monica Blaga, Cristian Fodor, Ovidiu Olari, Bogdan Toma, Ovidiu Homorodean, Ciprian Roman, Lena Miclăuș și Grupul folcloric ”Tradiții”.

Evenimentul artistic este precedat de finala competiție de minifotbal ”Memorialul Grigore Verdeș”, eveniment sportiv aflat la cea de-a III-a ediție.

Sâmbătă, 17 august, de la ora 18,00 pe scena artistică de la Zilele Municipiului Brad vor urca tineri brădeni talentați precum: Teona Marin, Iustina Marin, Karina Tudorache, Arina Anca, Lavinia Florea, Andreea Oprea, trupa de dans ”Step by Step” coordonată de Valentina Lorinți. Invitați în seara vedetelor sunt Irina Baianț, Sylvia, Lino Golden și Holograf. Prezentatorul spectacolul: Dinu Maxer. Tot sâmbătă, 17 august, de la ora 13,00 iubitorii de mașini sunt invitați în zona stadionului Aurul Brad pentru a viziona ”Cupa municipiului Brad la Off-Road”.

Pentru duminică, 18 august, organizatorii Zilelor municipiului Brad au programat un nou spectacol artistic, în care pe scena din Piața Aurului vor urca, începând cu ora 18,30 artiștii: Mona Rus, Monica Banciu, Nadia Jurca, Vlad Lință, Denisa Neag, Arina Anca, Liliana Muntean, Teodora Petruț, Mihai Cetean, Burebista, Dinu Maxer, Cornelia și Lupu Rednic, Lavinia Goste și Marius Zorilă, Romică Țociu și Cornel Palade și Ansamblul ”Doina Crișului” din Brad condus de Nicolae Grigoraș.

Evenimentul artistic este precedat, duminică dimineața, cu începere de la ora 10,00 de apreciatul eveniment sportiv destinat iubitorilor de ciclism: ”Turul ciclist Drumul Aurului” ajuns la cea de-a VI-a ediție. De asemenea, în pauza spectacolului artistic, în Piața Aurului va avea loc a XIII-a ediție a concursului destinat gurmanzilor: ”Devoratorii de virșli”.