Organizația PSD Deva are nouă echipă de conducere

Home Politică Organizația PSD Deva are nouă echipă de conducere
Organizația PSD Deva are nouă echipă de conducere

Seria alegerilor interne din cadrul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat din județul Hunedoara continuă. În aceste zile, a fost rândul social-democraților din municipiul Deva să pună punct situației de interimat la conducerea organizației politice odată cu alegerea noilor lideri.

Alegerile pentru desemnarea președintelui Organizației PSD Deva i-au dat câștig de cauză consilierului județean Ancuța Elena Suciu care a fost aleasă în fruntea noului Birou Politic Local al PSD Deva. Aceasta este membru al PSD din anul 2000 și a mai îndeplinit până acum funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD Deva și pe cea de secretar al Organizației județene a Femeilor Social-Democrate din județul Hunedoara. Din punct de vedere profesional, Ancuța Elena Suciu este jurist, în prezent ocupând funcția de director al Agenției de Îmbunătăți Funciare – Filiala Teritorială Hunedoara.

Aceasta vine la conducerea Organizației PSD Deva, succedându-i în funcție deputatului hunedorean Natalia Elena Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni, care a asigurat interimatul la conducerea Organizației PSD Deva după demiterea echipei care a pierdut alegerile interimare pentru desemnarea primarului municipiului Deva.

Social-democrații din municipiul Deva l-au ales în funcția de președinte executiv pe Lucian Rus, în timp ce funcțiile de vicepreședinte le-au revenit următorilor membrii ai acestei echipe: Mircea Bobora, Nicolae Stanca, Ovidiu Moș, Ciprian Roman, Lavinia Ilina, Iuliana Lupea, Florin Bălan.

Din noua echipă de conducere a Organizației PSD Deva vor mai face parte: Ciprian Drăgan– secretar executiv; Cosmin Filip – trezorier; Costel Avram, Sebastian Bara, Cătălin Buștea, Romi Cărmăzan, Dana Costea, Rodica Dimulescu, Hanzi Stan, Emilia Clej, Sorin Lavu, Petru Lobonț, Liviu Lungu, Călin Morar, Liana Ștaier, Marin Tudorache; Beniamin Țif – membrii.

Membrii de drept ai BPL-PSD Deva sunt, de asemenea și președintele Ligii Aleșilor Locali ai PSD Deva – Ioan Demeter, Președintele TSD Deva – Claudia Magda, Președintele Organizației de Seniori – Bogdan Sever și Președintele PES – Dragoș Gabor.

Noua echipă a Organizației PSD Deva își propune să acționeze, în plan politic imediat pentru a atrage voturile devenilor pentru candidatul PSD în alegerile prezidențiale din toamna acestui an, iar pe termen mediu, social-democrații din Deva doresc să prezinte cetățenilor din municipiul reședință de județ un candidat de primar și un program politic care să aducă la conducerea municipiului Deva o echipă social-democrată.