”Cupa Straja”, cel mai mare turneu de fotbal juvenil din România, pe stadionul Minerul din Lupeni

Home Stiri la zi ”Cupa Straja”, cel mai mare turneu de fotbal juvenil din România, pe stadionul Minerul din Lupeni
”Cupa Straja”, cel mai mare turneu de fotbal juvenil din România, pe stadionul Minerul din Lupeni

Începând de vineri, 23 august și până duminică, 25 august 2019, pe stadionul ”Minerul” din Lupeni va avea loc o nouă ediție a turneului de minifotbal ”Cupa Straja Lupeni”.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Sorii Junior’s Lupeni condus de Sorin Corpadi, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Hunedoara şi al Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Lupeni.

”Cupa Straja Lupeni” la minifotbal este cel mai mare turneu de fotbal juvenil din România, iar ediția din acest an, a treia în istoria competiției, va reuni pe stadionul din Lupeni sportivi din aproximativ 60 de centre sportive din toată țara și peste 1000 de iubitori ai sportuluiu cu balonul rotund.

Primarul municipiului Lupeni a fost prezent astăzi la baza sportivă din Lupeni, unde împreună cu principalul organizator, Sorin Corpadi, s-a asigurat că totul este pregătit pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a acestei competiții. ”Mă bucur că municipiul Lupeni este gazda unei astfel de competiții fotbalistice, care aduce la noi tineri sportivi din întreaga țară. Îl felicit pe Sorin Corpadi pentru eforturile depuse în vederea organizării acestui eveniment dar și pentru modul în care se ocupă de copiii din Lupeni pasionați de fotbal, în cadrul Clubului sportiv pe care-l coordonează. Îl asigur că Primăria și Consiliul local Lupeni apreciază și susțin activitatea sportivă, mai ales atunci când este vorba despre copii angrenați în derularea unor astfel de activități”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Organizatorii fac precizarea că meciurile din cadrul Cupei Straja la mininfotbal, vor începe în fiecare din următoarele trei zile, de la ora 9,00 dimineața iar participarea publicului este liberă.