Rally Express Adventure ajunge duminică și la Ghelari

Home Stiri la zi Rally Express Adventure ajunge duminică și la Ghelari
Rally Express Adventure ajunge duminică și la Ghelari

4.000 de kilometri, 13 zile, 14 țări. Acestea sunt coordonatele ediției 2019 ale ”Balkan Express”, parte din expediția auto off-road ”Rally Express Adventure”, în care 150 de echipaje auto vor străbate Europa, în vehicule mai vechi de 20 de ani, fără GPS și fără a utiliza în  drumul lor vreo autostradă.

În a doua ediție a acestui raliu, echipajele de temerari vor porni de la Dresda (Germania) într-o călătorie aventuroasă prin țări precum Germania, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Macedonia, Albania, Muntenegru, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Slovenia și Austria. Duminică, 25 august, caravana auto ”Rally Express Adventure” va ajunge și în județul Hunedoara, unde vor avea parte și de o sărbătoare tipic transilvăneană la Pensiunea Panorama din Ghelari, în Ținutul Pădurenilor.

Potrivit organizatorilor, evenimentul are și un scop caritabil, fiecare echipă participantă având sarcina de a colecta 500 € pentru diferite proiecte de caritate. „Nu doar dorim să oferim participanților o aventură grozavă, dorim să sprijinim și noi importante proiecte pe care am ajuns să le cunoaștem în timpul călătoriilor noastre în diferite colțuri ale lumii”, spune Sebastian Kaerger, purtător de cuvânt al Clubului Superlative Adventure din Hamburg, organizatorul acestui raliu auto european.

Raliul începe joi, 22 august 2019 la Dresda (Germania) iar punctul final este programat pentru 4 Septembrie 2019 la Salzburg (Austria).