Înscrie-te gratuit în tabăra pentru tineri, până la 30 august, și Descoperă Straja !

Home Educație Înscrie-te gratuit în tabăra pentru tineri, până la 30 august, și Descoperă Straja !
Înscrie-te gratuit în tabăra pentru tineri, până la 30 august, și Descoperă Straja !

Primăria municipiului Lupeni și Consiliul județean Hunedoara oferă unui număr de 100 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, oportunitatea de a participa GRATUIT la o tabără pentru tineret care va avea loc în stațiunea turistică Straja Lupeni în perioada 13-15 septembrie 2019 sub genericul ”Descoperă Straja – implicarea tinerilor în promovarea perlei Văii Jiului”.

Evenimentul se va derula prin intermediul Asociației pro Straja. Cei 100 de tineri care vor fi selectați în această tabără vor avea asigurată, din partea organizatorilor, cazarea și masa, precum și participarea la atelierele de astronomie, ecologie și educație ecologică, nutriție și alimentație sănătoasă, orientare turistică și trasee montane, situații de urgență și salvare montană.

Potrivit primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, tinerii care doresc să participe la această tabără gratuită, trebuie doar să trimită până la data de 30 august 2019 (termenul limită de înscriere), pe adresa de e-mail: prostraja@yahoo.com orice tip de material (eseu, foto, video, machetă grafică, spot audio etc.) menit să descrie și să promoveze frumusețea munților din Valea Jiului. De asemenea, participanții sunt rugați să transmită în e-mail și un număr de telefon, pentru a putea fi contactați de organizatori.

”Acest proiect face parte din rândul activităților pe care dorim să le implementăm în vederea atragerii turiștilor în stațiunea Straja, care a devenit una dintre destinațiile de vacanță cele mai apreciate ale copiilor și tinerilor, care vin aici în diverse tabere tematice. venim în sprijinul tinerilor care vor să descopere Straja, dar care poate nu dispun de veniturile necesare, oferindu-le gratuit, grație sprijinului primit și din partea Consiliului județean Hunedoara, șansa de a petrece o săptămână de vis în tabără la Straja. Cred că este o șansă ce nu trebuie ratată și de aceea invit tinerii cu vârsta între 14 și 35 de ani să se înscrie pentru acest proiect, termenul limită fiind 302 august 2019”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.