Andrei Popa la primul său single muzical, lansat pe YouTube

Home Cultură Andrei Popa la primul său single muzical, lansat pe YouTube
Andrei Popa la primul său single muzical, lansat pe YouTube

Artist cunoscut și apreciat de publicul din Valea Jiului (și nu numai !), solistul petroșenean Andrei Popa și-a lansat în aceste zile, pe canalul său oficial de pe platforma YouTube, primul single muzical. Estre vorba despre piesa ”Aroma Ta” o piesă ce poartă amprenta compozițională și interpretativă a tânărului artist din Valea Jiului.

Piesa poate fi vizionată de cei interesați pe Canalul YouTube Andrei Popa-Oficial sau urmând linkul următor: https://www.youtube.com/watch?v=Nqbd-6-_jZc&fbclid=IwAR0p4AyGQnttPCGI2G5zV2VbqZkhytoiHlMYNjaAP44K8RzfIfy2P6WfRxk

Videoclipul piesei ”Aroma ta” a fost filmat integral la Petroșani, în ambianța unuia dintre cele mai cunoscute cluburi din regiune, Club Keops.

În vârstă de 18 ani, Andrei Popa este una dintre cele mai prezente, cunoscute și apreciate voci de pe scenele din Valea Jiului și din județul Hunedoara. Elev al eminentului profesor Eugen Muntean, tânărul artist a debutat în show-biz încă de la 6 ani. Andrei Popa este absolvent al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani.

Odată cu lansarea acestui prim single muzical, Andrei Popa face un salt important în cariera sa artistică, pe un drum pe care i-l dorim și noi presărat de succes !