”Viziuni de artist” la Galeria de artă din Lupeni

Home Cultură ”Viziuni de artist” la Galeria de artă din Lupeni
”Viziuni de artist” la Galeria de artă din Lupeni

Constituind deja o prezență activă în viața social-culturală a municipiului Lupeni, frații Peter și Izabella Bot sunt protagoniștii unei noi expoziții de artă plastică de pe agenda bogatei activități expoziționale de la Galeria de Artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni.

Vernisajul expoziției realizate de artiștii din Lupeni, Peter și Izabella Bot a avut loc sâmbătă, 7 septembrie 2019. Expoziția, intitulată ”Viziuni de artist” reunește fotografii și desene realizate de cei doi tineri artiști, membrii ai Asociației Culturale ”Iosif Tellmann”. Peste 60 de lucrări, având teme variate precum portrete, peisaje, modeling, clădiri sau chiar autoturisme sunt expuse pe simeze și pot fi vizionate de publicul iubitor de arte plastice în următoarele săptămâni.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată la manifestările organizate în acest spațiu cultural din municipiul Lupeni, la vernisajul expoziției ”Viziuni de artist” au participat, alături de cei doi tineri autori, membri ai familiei acestora, prieteni, membri ai Asociației Culturale ”Iosif Tellmann” și iubitori de artă din municipiul Lupeni. Pe lângă șansa de a vedea în premieră noile creații ale fraților Bot, aceștia au avut ocazia de a asista, la vernisaj, și la un moment muzical care i-a avut ca protagoniști tot pe Peter și Izabella Bot.

Text și foto: Antoneta DUBAN