Constantin Ionașc de la Ocolul Silvic Lupeni e cel mai bun pădurar hunedorean din 2019

Home Economie Constantin Ionașc de la Ocolul Silvic Lupeni e cel mai bun pădurar hunedorean din 2019
Constantin Ionașc de la Ocolul Silvic Lupeni e cel mai bun pădurar hunedorean din 2019

Direcția Silvică Hunedoara a Romsilva a găzduit zilele acestea o nouă ediție a concursului ”Cel mai bun pădurar”. În cadrul acestei competiții interne, pădurari din toate cele 11 ocoale silvice ale Direcției Silvice Hunedoara s-au întrecut timp de 5 ore, trecând prin probe diverse și complexe, pentru câștigarea titlului de “cel mai bun pădurar”. Concursul s-a desfășurat la sediul Ocolului Silvic din Simeria.

Potrivit organizatorilor, întrecerea a fost una echilibrată, toți concurenților arătându-și din plin nu doar cunoștințele pe care le au în domeniu, ci mai ales prin dorința de a se perfecționa profesional.

În urma evaluării prestației pădurarilor hunedoreni participanți la acest concurs, titlul de ”Cel mai bun pădurar al județului Hunedoara în anul 2019” i-a revenit lui Constantin Ionașc, de la Ocolul Silvic Lupeni. În urma acestui rezultat, pădurarul Constantin Ionașc va reprezenta județul Hunedoara la faza națională a concursului pentru desemnarea Celui mai bun pădurar al Romsilva.

În clasamentul concursului desfășurat la Simeria, pe celelalte două locuri de pe podiumul competiției s-au clasat pădurarii Gheorghe Lazăr (de la Ocolul Silvic Dobra) – locul II, respectiv Marius Bădică (de la Ocolul Silvic Simeria) – locul III.