Absolvenții de zece din județul Hunedoara, premiați la sediul ISJ Hunedoara

Home Educație Absolvenții de zece din județul Hunedoara, premiați la sediul ISJ Hunedoara
Absolvenții de zece din județul Hunedoara, premiați la sediul ISJ Hunedoara

La doar câteva zile de la debutul noului an școlar, cei mai buni dintre absolvenții promoțiilor anului școlar precedent, care au finalizat examenul de Evaluare Națională, respectiv examenul de Bacalaureat, au fost invitați la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, acolo unde a avut loc festivitatea de premiere a acestora.

Cei 6 absolvenți hunedoreni de nota 10 la Evaluarea Națională și cei 3 absolvenți de nota 10 la Bacalaureat au fost premiați în prezența prefectului județului Hunedoara – Tiberiu Fabius Kiszely, ai Consiliului județean Hunedoara, ai Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara și ai unităților de învățământ pe care aceștia le-au absolvit.

În cadrul evenimentului au fost premiați următorii elevi:

Pentru media 10,00 la Examenul de Evaluare Națională: 
* Borzei Bogdan, Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, Deva;
* Dinisoni Maria Cipriana, Liceul Teoretic „I.C. Brătianu”, Hațeg;
* Florea Ariana Ioana, Colegiul Național „Iancu De Hunedoara”, Hunedoara;
* Maniul Francesca Medeea, Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Deva;
* Mihaloianis Alexis, Colegiul Național „Iancu De Hunedoara”, Hunedoara;
* Zaharescu Alexandra Mihaela, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Petroșani;
Pentru media 10,00 la Examenul de Bacalaureat Național: 
* Cîmpean Oana Elena, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Petroșani
* Pleșa Alexandra Maria, Liceul Teoretic „Avram Iancu”, Brad
* Vârtan Răzvan Nicolae, Liceul Teoretic „Traian Lalescu”, Hunedoara

”Gratitudinea noastră se îndreaptă, în primul rând, spre acești elevi demni de toată lauda, dar și spre dascălii și părinții lor, alături de care au demonstrat că drumul spre înaltele culmi ale succesului poate fi parcurs cu probitate, determinare și conștiinciozitate”, a declarat, cu acest prilej, prof.dr. Maria Ștefănie, inspector școlar general al județului Hunedoara.

Și prefectul județului Hunedoara, Tiberiu Fabiuis Kiszely i-a felicitat pe cei mai buni dintre absolvenții școlii hunedorene, apreciind că reușita lor onorează întreaga comunitate a județului Hunedoara.

Premianții de 10 ai anului școlar 2018-2019 au vorbit, la rândul lor, despre felul în care au reușit să atingă perfecțiunea în cele mai importante examene școlare, dar și despre viitorul pe care doresc să și-l construiască și le-au transmis colegilor îndemnul de a acorda atenția cuvenită învățământului, pentru a putea, la rândul lor, să continue tradiția succesului în educație de care se bucură, în mod constant școala hunedoreană.