Sărbătoare social-democrată pentru seniorii Uricaniului

Home Politică Sărbătoare social-democrată pentru seniorii Uricaniului
Sărbătoare social-democrată pentru seniorii Uricaniului

Sunt deja câțiva ani buni de când, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este marcată la Uricani prin intermediul unui eveniment organizat de filiala locală a Partidului Social Democrat. Așa s-a întâmplat și anul acesta când mai tinerii membri ai acestei formațiuni politice au pus mână de la mână pentru a-i putea cinsti, așa cum se cuvine, pe seniorii din comunitatea locală uricăneană care, aproape în unanimitate, se numără printre numeroșii simpatizanți ai acestei formațiuni politice, așa cum s-a demonstrat la toate alegerile din ultimii ani.

Bineînțeles că la sărbătoarea seniorilor social-democrați din Uricani a fost prezent, ca de fiecare dată, primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, așa cum a fost prezent și viceprimarul Corneliu Braia, cei care, în tandem, conduc atât administrația publică locală cât și cea mai numeroasă și cea mai bine închegată formațiune politică din această localitate. Pentru că, potrivit tradiției, în fiecare an, cu prilejul acestui eveniment, seniorii social-democrați doresc să întâlnească lideri din conducerea județeană a PSD, organizatorii l-au invitat de data aceasta să le fie alături pe vicepreședintele Consiliului județean Hunedoara, Daniel Andronache.

În discursul său adresat participanților la aceste eveniment, primarul orașului Uricani a accentuat importanța pe care o au pensionarii, oamenii din generația celor înțelepți, în general, în viața comunității locale. ”Vă asigur că, nu de puține ori, deciziile pe care eu ca primar și colegii mei din Consiliul local și din Primărie le luăm pentru bunul mers al vieții din orașul nostru, au la bază discuțiile mele cu pensionarii, sfaturile pe care le primesc de la dumneavoastră, motiv pentru care, o dată în plus, vreau să vă mulțumesc” , a spus Dănuț Buhăescu.

Tocmai de aceea, în opinia acestuia, ziua de 1 Octombrie nu este doar o sărbătoare a familiei, ci şi una a comunităţii din orașul Uricani. Buhăescu se declară, în același timp, bucuros că în marea familie a social-democraților din Uricani, această zi prilejuiește onoarea de a-i putea cinsti pe toți concetățenii ajunși la vârsta înţelepciunii, dar și de a le transmite acestora recunoștința generațiilor mai tinere pentru munca lor de-o viață și pentru ceea ce au construit în acest oraș. ”Este un minunat prilej pentru a vă transmite sentimentele noastre pline de respect şi preţuire, cu convingerea că apreciem la justa valoare efortul dumneavoastră în evoluția acestei comunități și rolul determinant pe care l-ați avut în construcția orașului Uricani. Vreau să vă asigur că și noi facem tot ce ne stă în putință pentru a continua munca dumneavoastră și, în același timp, pentru a vă oferi cât mai multe zile senine de acum înainte. Vă dorim și ne dorim să fiți în continuare membri activi ai comunității uricănene și să ne sprijiniți în continuare în proiectele noastre, așa cum ne dorim să aveți în continuare încredere în PSD. Bunul Dumnezeu să vă dea o viață lungă, sănătate și prosperitate, bucurii și fericire alături de cei dragi. La mulți ani !”, a mai spus primarul Dănuț Buhăescu.

La rândul său, președintele PSD Uricani, Corneliu Braia apreciază că, în plan politic, rolul pensionarilor din Uricani în succesul social-democrației este unul decisiv. ”Pensionarii reprezintă o bună parte din puterea politică pe care o are astăzi PSD, iar PSD este partidul care nu-și uită obligațiile asumate în fața acestor oameni de încredere”, spune Corneliu Braia.