Operatorii de turism hunedoreni, invitați de ADEH la Târgul de Turism al României

Home Reportaj Operatorii de turism hunedoreni, invitați de ADEH la Târgul de Turism al României
Operatorii de turism hunedoreni, invitați de ADEH la Târgul de Turism al României

O nouă ediție a Târgului de Turism al României va avea loc, în perioada 14-17 noiembrie 2019, la Romexpo București. Evenimentul reunește cei mai importanți jucători ai industriei ospitalității, iar Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara va avea un stand propriu la acest eveniment în care va fi prezentată oferta turistică a județului.

În acest context, Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a Județului Hunedoara lansează operatorilor de turism, proprietarilor de pensiuni, cabane, hoteluri și complexe turistice din județul Hunedoara invitația de a-și prezenta ofertele în cadrul standului oficial al județului Hunedoara de la Târgul de Turism al României. Cei interesați sunt invitați să transmită materialele de promovare la sediul ADEH din Deva, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 28 (în curtea Consiliului Județean Hunedoara), până la data de 11.10.2019.

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta reprezentanții ADEH pe adresa de e-mail: adeh_hd@yahoo.com, sau la telefon 0354 105 676,