Sprijin financiar în organizarea Balurilor Bobocilor, din partea administrației locale de la Petroșani

Home Administrație Sprijin financiar în organizarea Balurilor Bobocilor, din partea administrației locale de la Petroșani
Sprijin financiar în organizarea Balurilor Bobocilor, din partea administrației locale de la Petroșani

În luna octombrie, potrivit tradiției, unitățile de învățământ liceal din toată Valea Jiului organizează, în semn de ”Bun venit” pentru cei mai noi elevi de liceu, ”Balul Bobocilor”. La Petroșani, acest tip de eveniment va fi organizat de către toate liceele și colegiile din localitate.

Ca de fiecare dată, pentru buna desfășurare a evenimentului, dar și pentru a susține o parte din cheltuielile necesare organizării Balurilor Bobocilor, Primăria și Consiliul local au alocat suma 4000 de lei de la bugetul local, sumă care va fi împărțită în mod egal de către organizatorii balurilor de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”Carmen Sylva”, Colegiul Economic ”Hermes”  Banii vor putea fi utilizați pentru decorarea sălilor care vor găzdui aceste evenimente, pentru serviciul de sonorizare sau pentru acoperirea altor materiale necesare organizării spectacolelor.

”Manifestările de acest gen de bucură de un real succes în rândul elevilor, care doresc să fie alături de noii colegi de liceu, testându-i în diverse probe. Cultura generală este foarte importantă indiferent de vârstă, așa cum pe lângă activitățile didactice, foarte importante sunt și aceste activități culturale și artistice care contribuie la stimularea creativității tinerilor și la promovarea liceelor lor. Pentru toate aceste motive, ne alăturăm și noi susținătorilor acestor baluri, contribuind la buna organizare a evenimentelor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Foto: Arhivă