Laurențiu Nistor: ”Ne conformăm moțiunii, dar nu ne putem conforma trădării !”

Home Politică Laurențiu Nistor: ”Ne conformăm moțiunii, dar nu ne putem conforma trădării !”

Liderul Organizației județene PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor apreciază că rezultatul moțiunii de cenzură care a condus la căderea Guvernului social-democrat condus de Viorica Dăncilă, deși este urmarea unui instrument democratic, are în spate rezultatul unei trădări, la care a pus umărul, din păcate, inclusiv un fost parlamentar ales pe listele PSD din județul Hunedoara.

”Moțiunea de cenzură este un instrument democratic în fața căruia ne conformăm. Nu putem însă să ne conformăm trădării, iar pentru moțiunea din 10 octombrie au fost colegi care au trădat, între care unul din județul Hunedoara, și mă refer aici la fostul deputat PSD, Sorin Marica”, spune Laurențiu Nistor.

Chiar și așa, în opinia liderului social-democraților hunedoreni, PSD are acum datoria de a păstra unitatea partidului și de a munci în continuare pentru ca rezultatele bune ale guvernării, inclusiv în ceea ce privește dezvoltarea județului Hunedoara, să se mențină în aceeași direcție ascendentă. ”Noi, echipa care muncește și a muncit, trebuie să rămânem uniți. Trecem printr-un moment dificil, așa cum au mai fost, de altfel. Dar am convingerea că ceea ce ne unește este infinit mai puternic decât ceea ce ar putea să ne despartă. Împreună mergem înainte pentru că ceea ce am construit pentru județul Hunedoara este unul dintre cele mai eficiente rezultate ale unei guvernări de stânga, o guvernare pentru oameni. Vă mulțumesc tuturor pentru tot ceea ce ați făcut și am convingerea că vom construi proiecte si mai frumoase pe viitor”, a mai spus deputatul Laurențiu Nistor, Președintele Organizației Județene PSD Hunedoara.

Social-democrații hunedoreni mai arată că odată cu căderea Guvernului Dăncilă, județul Hunedoara pierde și unul dintre cei mai apreciați miniștri ai acestui Cabinet, Natalia Elena Intotero, cea care a condus Ministerul Românilor de Pretutindeni.