Asfaltări de toamnă la Petroșani

Home Administrație Asfaltări de toamnă la Petroșani
Asfaltări de toamnă la Petroșani

O serie de drumuri din municipiul Petroșani sunt asfaltate în această perioadă, în cadrul programului anual de reparații întocmit de Primărie. În aceste zile, a fost turnat un covor de asfalt pe strada Aviatorilor, pe porțiunea de la capătul dinspre ieșirea din oraș a acestei străzi care rămăsese neasfaltată pe câteva sute de metri. După cum informează primarul Tiberiu Iacob Ridzi, această investiție era absolut necesară, cu atât mai mult cu cât ea era programată deja de vreo doi ani de zile, dar administrația nu a reușit până acum să o realizeze efectiv.

În același timp, având în vedere solicitările cetățenilor dar și aproprierea zilei de 1 Noiembrie când, potrivit tradiției, oamenii merg în cimitire pentru a aprinde lumânări la mormintele celor dragi trecuți în eternitate, muncitorii din cadrul Primăriei au făcut curățenie generală în cimitire. În plus, s-a reușit și asfaltarea integrală a drumului din Cimitirul central de la Petroșani.

Profitând de vremea bună, drumarii vor face și alte lucrări de asfaltare pe raza municipiului Petroșani, în zilele următoare. ”Este vorba despre strada Lunca, unde vom începe zilele următoare un amplu program de asfaltare. După finalizarea acesteia urmează să intrăm și pe alte străzi din Petroșani pe care le-am prevăzut pentru reparații cu turnare de covor asfaltic, respectiv strada Ștefan cel Mare, Gheorghe Barițiu, Andrei Mureșanu și Coasta.Mai avem de asemenea în proiect străzile de la turnul de apă, precum și cele de la Circa de Pompieri, str. Transilvaniei și o parte din str. Aurel Vlaicu, străzi care nu sunt încă cu asfalt. În rest, am reușit ca toate străzile din Petroșani să aibă asfalt”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta a mai precizat că, acolo unde lucrările de investiții la infrastructura de apă și canalizare afectează și rețeaua de drumuri publice, constructorul are obligația de a efectua lucrările de asfaltare necesare, iar acest lucru se va realiza.