Au început lucrări majore de infrastructură pe strada Tineretului din Lupeni

Home Administrație Au început lucrări majore de infrastructură pe strada Tineretului din Lupeni
Au început lucrări majore de infrastructură pe strada Tineretului din Lupeni

Primăria municipiului Lupeni continuă programul de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Având în vedere vremea care încă permite derularea unor lucrări de acest fel, dar și faptul că, din fericire, există fonduri pentru acestea, administrația publică locală a decis să înceapă încă din această toamnă lucrările pe mai multe artere secundare din municipiul Lupeni.

Astfel, după ce au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor, trotuarelor și aleilor din cartierul Bărbăteni, în acest zile au început lucrări similare într-un alt important cartier al acestui oraș, pe strada Tineretului. ”Am început lucrările de reparaţii la aleile pietonale şi trotuarele de pe strada Tineretului. Aceasta este una dintre zonele din municipiul Lupeni în care nu s-au mai făcut lucrări de acest fel de foarte mulți ani și unde era necesar să intervenim. Pentru început, vom acționa la înlocuirea bordurilor, urmând ca, dacă vremea ne va permite, să turnăm și covor asfaltic acolo unde lucrările pregătitoare vor fi finalizate”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acestă consideră că aceste noi investiții răspund într-un mod categoric nevoilor cetățenilor din comunitatea Lupeniului și, în același timp, răspund și celor care își exprimau îndoiala că vor fi făcute lucrări și în zonele din interiorul cartierelor orașului, nu doar pe bulevardele principale. ”Modernizarea străzilor, aleilor și trotuarelor este unul dintre cele mai importante proiecte de pe agenda mea de primar. Sigur că suntem interesați să intervenim peste tot acolo unde aceste investiții sunt necesare și, după cum cetățenii se vor convinge, vom face acest lucru”, mai spune primarul Lucian Resmeriță.

Primarul municipiului Lupeni spune că, în paralel cui aceste noi investiții, vor fi continuate și lucrările la modernizarea trotuarelor de pe principalele bulevarde ale localității, în zonele în care au acționat sau acționează muncitorii de la firma care execută lucrările de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare, aflate și ele în plin proces de execuție.