Premii pentru olimpicii și sportivii campioni din Petroșani

Home Administrație Premii pentru olimpicii și sportivii campioni din Petroșani

Elevii cu rezultate deosebite dar și cei mai buni sportivi din comunitatea locală a municipiului Petroșani vor fi răsplătiți pentru efortul lor și pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut anul acesta, în cadrul unui eveniment public programat să aibă la loc la Petroșani luni, 2 decembrie 2019.

În acest scop, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi solicită Consiliului local aprobarea sumei de 32.000 de lei din Bugetul local, bani care permite organizarea acestui eveniment și premierea simbolică, cu 100 de lei, a fiecăruia dintre tinerii performeri ai comunității din această localitate. ”Elevii olimpici și sportivii campioni sunt o carte de vizită a comunității noastre și, de fiecare ne mândrim cu rezultatele acestora în plan național și internațional. De aceea, ne propunem ca și anul acesta, așa cum procedăm constant de ani buni la Petroșani, să-*i premiem pe toți cei care în anul 2019 au obținut rezultate notabile prin clasarea pe podiumul olimpiadelor școlare naționale sau în competițiile sportive de nivel național și internațional la care au participat. De asemenea, ne propunem să-i premiem și pe profesorii îndrumători și antrenorii acestora, în semn de respect pentru munca lor cu acești copii și tineri”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Ceremonia de premiere a olimpicilor și sportivilor campioni de la Petroșani va avea loc la sala de marmură a Primăriei din Petroșani, marți, 2 decembrie 2019, de la ora 11,00 unde sunt așteptați toți cei care doresc să-i aplaude pe campionii Petroșaniului.