”Străzile goale ”, cea mai nouă piesă a artistului Andrei Popa face imagine bună Petroșaniului

Home Cultură ”Străzile goale ”, cea mai nouă piesă a artistului Andrei Popa face imagine bună Petroșaniului
”Străzile goale ”, cea mai nouă piesă a artistului Andrei Popa face imagine bună Petroșaniului

Tânărul muzician din Valea Jiului, Andrei Popa prezintă, într-un excepțional videoclip lansat astăzi pe platforma YouTube, odată cu noua sa producție muzicală, piesa ”Străzile goale”, o inedită pledoarie pentru orașul său natal Petroșani.

În vidoeclip sunt prezentate câteva dintre cele mai frumoase zone ale municipiului Petroșani (Centrul civic, zona Teatrului, Gara proaspăt modernizată etc.). Videoclipul este realizat de către Alex S Bogye, asistent fiindu-i Andrei Ono, iar în rolul principal, alături de compozitorul și solistul Andrei Popa, este prezentă Lavinia Popa.

Noua piesă din repertoriului apreciatului solist Andrei Popa, ”Străzile goale” este o frumoasă piesă de dragoste, a doua din portofoliul propriilor creații ale artistului care beneficiază și de un videoclip lansat pe You Yube, după piesa de debut ”Aroma ta”. Această nouă piesă este produsă de către Radu Gulică (El Radu) alături de echipa #The MasterOfTheSound din Spania.

”Este o piesă specială, sper să ajungă în inimile voastre. Mulțumesc tuturor pentru profesionalismul de care s-a dat dovadă și părinților pentru susținere! Vă mulțumesc din suflet tuturor care mă susțineți în ceea ce fac!”, spune Andrei Popa.

Noua piesă ”Străzile goale” a lui Andrei Popa poate fi vizualizată pe You Tube, urmând linkul următor: https://youtu.be/AwKp3sTCFoQ

De asemenea, tânărul artist din Valea Jiului promite că noua sa piesă se va regăsi în programul concertelor următoare pe care acesta le va susține atât pe scenele din Valea Jiului, cât și din țară.

Felicitări, Andrei Popa !