”Lumina Crăciunului” pătrunde în Peștera Bolii

Home Cultură ”Lumina Crăciunului” pătrunde în Peștera Bolii
”Lumina Crăciunului” pătrunde în Peștera Bolii

Se împlinesc deja 11 ani de când în Valea Jiului se derulează unul dintre cele mai impresionante concerte de colinde din țara noastră.

Produs de Ionuț Drăgotesc, apreciat om de televiziune și producător artistic din Valea Jiului, concertul ”Lumina Crăciunului” va avea loc și în acest an în cadrul natural unic din Peștera Bolii, impresionantul monument al naturii din Parcul Natural ”Grădiștea Muncelului”, situată la intrarea în municipiul Petroșani.

Evenimentul va avea loc în data de 17 decembrie 2019, de la ora 17,00 și va reuni colindători renumiți din Valea Jiului, dar și coruri bisericești care vor da glas unora dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun. Concertul este oferit gratuit tuturor celor interesați, care vor avea ocazia, în plus, să viziteze și impresionantul obiectiv turistic pe care-l constituie Peștera Bolii.

Pentru organizarea acestui eveniment cultural-artistic și-au unit efortul organizatoric: Episcopia Devei și Hunedoarei, Mănăstirea Lainici, Comexim R Lupeni, Asociația Petro-Aqua, Mondo TV și Mondo FM.

Foto: Ionel Anastasescu