”De Crăciun fii mai bun” alături de artiștii Asociației Culturale ”Lirica” din Petroșani

Home Cultură ”De Crăciun fii mai bun” alături de artiștii Asociației Culturale ”Lirica” din Petroșani
”De Crăciun fii mai bun” alături de artiștii Asociației Culturale ”Lirica” din Petroșani

Pentru tinerii artiști din Valea Jiului care se pregătesc în domeniul artei muzicale sub bagheta profesorului Tiberiu Coconeț, în cadrul Asociației Culturale ”Lirica”, urmează nu mai puțin de 4 zile de spectacole, pe care aceștia le vor prezenta publicului din Valea Jiului în cadrul unor spectacole ce se vor derula sub genericul ”De Crăciun fii mai bun”.

Spectacolele vor avea loc în zilele de 16 decembrie (de la ora 17,00), 17 decembrie (ora 18,00), 18 decembrie (ora 17,00) și 19 decembrie (ora 17,00). Primele trei seri de spectacol vor avea loc la Sala de Marmură a Primăriei municipiului Petroșani, iar recitalul de gală al artiștilor Asociației Culturale ”Lirica” din Petroșani va fi găzduit în sala mare a Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani.

Potrivit organizatorilor, în cadrul acestor evenimente cultural-artistice vor evolua elevi ai asociației conduse de prof. Tiberiu Coconeț, care vor prezenta momente artistice de muzică ușoară și populară precum și de colinde, dar și de muzică instrumentală. Spectacolele vor fi prezentate de Jana Coconeț.

Participarea publicului la toate cele 4 seri de gală ale artiștilor Asociației Culturale ”Lirica” este gratuită și binevenită.