Euro Jobs / Comunicat presă proiect ”Unii reacționează. Liderii anticipează!”

Home Stiri la zi Euro Jobs / Comunicat presă proiect ”Unii reacționează. Liderii anticipează!”
Euro Jobs / Comunicat presă proiect ”Unii reacționează. Liderii anticipează!”

In perioada 21 mai 2018 – 20 mai 2019 firma Euro Jobs SRL a implementat proiectul : Unii reactioneaza. Liderii anticipeaza! in 4 judete din Regiunea Vest: Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis.

Proiectul si-a atins obiectivul general, de crestere a numarului de angajati din Regiunea Vest care beneficiaza de instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in corelare cu domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI, prin furnizarea de programe de formare profesionala si activitati de dezvoltare personala si profesionala unui numar de 510 persoane (manageri, angajati din departamentele de resurse umane, antreprenori), precum si prin elaborarea unei planificari strategice pe termen lung în cadrul intreprinderii, pentru 55 firme din Regiunea Vest, interventie materializata pe perioada a 12 luni.

Un alt obiectiv al proiectului a fost cresterea performantelor in plan profesional, precum si imbunatatirea abilitatilor antreprenoriale si manageriale pentru manageri si antreprenori, lucru atins prin certificarea unui numar de 120 manageri si antreprenori certificati in urma participarii la urmatorele cursuri „Competente Antreprenoriale”, „Management strategic”, „Manager de invoare”, „Manager de produs”, „Manager imbunataire procese”.

Tot in cadrul proiectului au beneficiat de formare profesionala si un numar de 199 de angajati din departamentele de resurse umane, certificati in urma participarii la cursurile de „Managementul resurselor umane” si „Competente digitale”.

Componenta de inovare a fost atinsa prin desfasurarea de seminarii si conferinte in cele patru judete, precum si prin organizarea de webinarii cu participarea unor vorbitori de exceptie, profesori universitari si specialist din domeniul resurselor umane si a managementului organizational.

Au fost incheiate 14 parteneriate cu institutii si organizatii relevante pe piata muncii din Regiunea Vest.

Pe langa cunostintele castigate de participantii la activitatile proiectului, acestia au beneficiat si de cate un pachet de carti de autori consacrati in domeniul antreprenoriatului (Marius Ghenea) si a managementului resurselor umane din Romania.  

Au fost realizate 86 planificari strategice pe termen lung si au fost implementate standarde de resurse umane pentru 86 firme din cele patru judete in care a fost implementat proiectul.

In perioada de sustenabilitate (20 mai 2019 – 20 ianuarie 2020) firma raspunde solicitarilor de formare profesionala venita din partea firmelor care au beneficiat de masurile oferite prin proiect, precum si orice alte firme care corespund criteriilor de eligibilitate, respectiv sunt operatori din Regiunea Vest care isi desfasoara activitatea in sectoarele economice cu potential competitiv indentificate conform SNC si in corelare cu domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.

De asemenea, publica materiale informative pe pagina de facebook/site-ul societatii.

Firma Euro Jobs SRL este un furnizor de formare profesionala cu sediul in Petrosani, activeaza pe piata din anul 2005 si in ultimii ani a implementat mai multe proiecte cu cofinantare europeana, prin intermediul carora a furnizat formare profesionala atat somerilor si unor grupuri dezavantajate, cat si managerilor din antreprenorilor din regiunea de Vest.

Pentru mai multe detalii ne puteti gasi pe site-ul oficial: https://www.euro-jobs.org/newsite.

Expert comunicare:
CIRSTOIU Alina